Dela detta:

Hej Bobby och välkommen till Ceteri Kapitalförvaltning! Vem är du?

Tack! Bobby Ehnberg heter jag och bor i Västerås tillsammans med min fru och våra två döttrar. Vi prioriterar att lägga mycket tid på familj, släkt och vänner och på semestrarna gillar vi att resa, både i Sverige och utomlands. Jag gillar sport i allmänhet där bl.a. fotboll, innebandy och bandy har utövats men det är framförallt golf som gäller numera och jag ser framemot golfsäsongen som startar snart. I övrigt på min fritid lägger jag stor del att läsa och särskilt om ekonomi, vissa perioder kan det nog uppfattas som att jag snöar in på saker.

Vad gjorde du innan du började på Ceteri Kapitalförvaltning ?

Jag har jobbat på Swedbank i ca 13 år med olika befattningar såsom kundansvarig privat, kreditadministration, analytiker stora företag & institutioner, teamledare samt kundansvarig företag.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya uppdrag?

Först och främst att jag har hamnat hos ett härligt gäng och som har ordnat med ett varmt välkomnande mina första dagar. Att få utvecklas inom finansiell planering, rådgivning samt pension/försäkring och mitt breda perspektiv från bankvärlden hoppas jag kan bidra till Ceteris starka kompetens.

Vilka nyttiga erfarenheter tar du med dig från tidigare arbeten?

När jag ser tillbaka på tidigare arbeten så har alla skapat lärdomar och erfarenheter som jag tar med mig. Jag tror på ett ödmjukt sätt och med respekt för människan är ett vinnande koncept för att möjliggöra det bästa för kunden nu och för framtiden.

Hur ser du på Ceteris framtid som den självklara valet för företagare inom placering och pension?

Ceteris resa har bara börjat, jag kompletterar deras erfarna team inom placering och pension med min erfarenhet inom företagsrådgivning inom storbank. Jag tror Ceteri tänker helt rätt där de väljer att komplettera personlig rådgivning med digitala verktyg, där andra aktörer istället ersätter personliga relationer med digitala verktyg. Företagare vill ha en personlig kontakt och efterfrågan på rådgivning blir bara högre!

Hur gör man om man vill komma i kontakt med dig?

Det går bra att ringa eller maila mig, bobby.ehnberg@ceteri.se , 070-445 44 49

Tack för pratstunden Bobby och varmt välkommen till Ceteri Kapitalförvaltning!