Placeringsrådgivare / Förmedlare Liv

Ceteri utvärderar samtiden för att kunna navigera mot framtiden, genom kundnära värdeskapande lösningar som optimerar tillgångar, med en strävan att ge kunden förutsättningar att öka sin livskvalitet.

Till vårt kontor i Västerås söker vi dig som vill vara en del av vårt team.

Nu söker vi en säljande och drivande ekonomisk rådgivare som ska förstärka vårt team. Vi tror att du har erfarenhet inom bank som private banker eller företagsrådgivare eller från försäkringsbolag som rådgivare inom liv. Framförallt har du ett brinnande entreprenörsintresse och engagemang för människor du träffar som gör att du älskar att arbeta inom detta område.

Hos oss blir du en del av ett team med intressanta kunder, höga ambitioner och drivna kollegor. Du får också en arbetsplats där det alltid finns utrymme för att ha kul, där vi gärna jobbar hårt men med frihet under ansvar. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i centrala Västerås men arbeta efter eget schema.

Erfarenhet och kompetens

Du har erfarenhet som rådgivare från bank, försäkringsbolag, försäkringsförmedlare med Swedsec och/eller Insuresec-licens. Du är säkert en social talang och en van nätverkare i det lokala näringslivet och värnar dina relationer med omsorg. I rollen som rådgivare har du två huvuduppgifter, skapa nya kundrelationer samt driva och utveckla befintliga. Du fungerar som rådgivare och har ett väl utvecklat affärssinne. Service, engagemang och ett bra kundbemötande som syftar till långsiktiga relationer är väldigt viktigt.

Ansvar

  • Kundansvar
  • Utveckla, skapa och underhålla goda relationer med våra kunder
  • Intäktsbudget inkl. försäljning
  • Utmana både dig själv och dina kollegor i att göra varje kund nöjd
  • Att självständigt utveckla din kunskap och din kompetens
  • Att bidra till en bra stämning och att ha kul på jobbet!

Intresserad? Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till karriar@ceteri.se Ansökningar hanteras löpande. För frågor kontakta: Martin Asklöf 073-536 16 79 eller Fredrik Rääf 070-44 54 376.