Ceteri växer och söker nu en Affärsansvarig – Tjänstepension

Ceteri utvärderar samtiden för att kunna navigera mot framtiden, genom kundnära värdeskapande lösningar som optimerar tillgångar, med en strävan att ge kunden förutsättningar att öka sin livskvalitet.

Till vårt kontor i Västerås söker vi dig som vill vara en del av vårt team.

Nu söker vi en säljande och drivande affärsansvarig för området tjänstepension som ska förstärka vårt team. Vi tror att du ha flerårig erfarenhet inom finans och av att arbeta med tjänstepensioner. Framförallt har du ett entreprenörsintresse och engagemang för människor du träffar och ett brinnande intresse att vidareutveckla tjänstepensionsaffären.

Hos oss blir du en del av ett team med intressanta kunder, höga ambitioner och drivna kollegor. Du kommer att arbeta med en av marknadens mest konkurrenskraftiga erbjudande för tjänstepension. Du får också en arbetsplats där det alltid finns utrymme för att ha kul, där vi gärna jobbar hårt men med frihet under ansvar. Du kommer att vara placerad i Västerås.

Erfarenhet och kompetens

Du är en etablerad säljare inom tjänstepension med erfarenhet från arbete på bank, försäkringsbolag, försäkringsförmedlare eller liknande, och har ett brinnande intresse för entreprenörer och ekonomi. Du har social talang och värnar dina relationer med omsorg. I rollen som Affärsansvarig – Tjänstepension har du två huvuduppgifter, sälja och skapa nya kunder samt utveckla befintliga kunder. Du är drivande och har ett väl utvecklat affärssinne. Service, engagemang och ett bra kundbemötande som syftar till långsiktiga relationer är väldigt viktigt. Du har InsureSec eller liknande.

Ansvar

  • Kundrekrytering och försäljning
  • Utveckla, skapa och underhålla goda relationer med våra kunder
  • Intäktsbudget inkl. försäljning
  • Utmana både dig själv och dina kollegor i att göra varje kund nöjd
  • Att självständigt utveckla din kunskap och din kompetens
  • Att bidra till en bra stämning och att ha superkul på jobbet!

Intresserad? Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till karriar@ceteri.se Ansökningar hanteras löpande. För frågor kontakta: Martin Asklöf 073-536 16 79 eller Michael Grama 073-369 57 50.